Домашнє пісочне печиво рецепт з фото

Час приготування: 35 хв + 30 хв. в хол. Порцій: 40 шт.

Відмінний рецепт солодкої випічки до чаю — домашнє пісочне печиво з прошарком з варення, дуже просто приготувати і всі інгредієнти, як правило, завжди під рукою.

Готувати цей рецепт пісочного печива будемо виключно на вершковому маслі, у мене стійке упередження проти маргарину і я віддаю перевагу не використовувати його взагалі, так і смакові якості значно виграють.

В якості начинки я взяла абрикосове варення, але можна використати будь-яку, яка вам до душі (в оригіналі рецепта було варення з апельсинів), також можна додати горішки, наприклад, кедрові або будь-які інші за смаком.

Приготування домашнього пісочного печива не займає багато часу і сил, а в результаті ми отримуємо чудову випічку до чаю або кави — розсипчасту, ніжну, з вираженим вершковим смаком!

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.