Дріжджові булочки з каупстой

— 200 грам молодої капусти;

— 400 грам борошна;

— 3 столових ложки сметани;

— 35 грам дріжджів;

— 1 яйце;

— 150 мл. води;

— 400 грам борошна;

— 1 ч. л. сметани.

Рецепт приготування Дріжджових булочок з капустою»:

Поставте воду, що б вона закипіла. Для дріжджового тіста нам потрібен окріп, щоб зробити опару.

Поки вода закипає дріжджі розітріть з цукром.

Потім додайте сметану і гарячу воду. Добре перемішайте і залиште на півгодини в теплому місці. Якщо ви робите булочки взимку, то поставте миску біля батареї. Опара повинна піднятися.

Поки опара підходить підготуйте начинку. Молоду і не тільки молоду капусту, дрібно нашаткуйте, а потім поріжте на квадратики. Молоду капусту обдайте окропом, стару капусту проварити в киплячій воді три-чотири хвилини.

Якщо ви любите цибулю, обсмажте на сковороді до золотистого кольору, а потім додайте капусту. У нашій родині обсмажену цибулю не люблять, тому я просто обсмажила капусту.

Готову начинку додаємо в піднялася опару.

Потім додаємо борошно.

Далі додаємо яйце.

Останнім додаємо мелконарезанного зелень. У мене це зелений луки кріп. Можна додати базилік, кінзу, розмарин. Краще якщо вся ці інгредієнти свіжі. Але взимку їх можна замінити на сушені.

Замішуємо тісто. Він трохи липне до рук.

Змащуємо руки олією і робимо з тіста кульки. Викладаємо кульки у форму.

Відправляємо булочки в холодну духовку. Включаємо духовку. Поки вона буде нагріватися, булочки трохи підійдуть. Коли духовка нагріється до 200 градусів, засікаємо 20 хвилин. Булочки повинні підрум’яниться.

Готовим булочкам дає охолонути і подаємо до столу. Вони легко відламуються. У них приємна скоринка і ніжна серцевина. Приємного апетиту.

Автор рецепта «Дріжджові булочки» miracle

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.