List/Grid Гарнір Subscribe RSS feed of category Гарнір

Семіфредо з карамеллю

Семіфредо з карамеллю

Час приготування: Порцій: Семіфредо з карамеллю Семіфредо (домашнє морозиво) -типовий італійський десерт, який готують з хороших жирності вершків 33-35%, яєчних жовтків і горіхів або фруктів, в якості наповнювачів. Готувати семіфредо… Читати далі »

Страва з вонголе (морськими півниками)

Страва з вонголе (морськими півниками)

Час приготування: Порцій: Рецепт неаполітанської кухні: спагеті з вонголе Вонголе — це невеликі молюски, які часто і з задоволенням застосовуються в стравах італійської кухні. З ними роблять пасту, їх додають… Читати далі »

Курячі стегенця в духовці з часником

Курячі стегенця в духовці з часником

Час приготування: 1 година 20 хв. Порцій: 4 Курячі стегенця запечені в духовці з часником — дуже доступне, бюджетне та демократичне страву, до того ж, смачна і проста в приготуванні…. Читати далі »

Смачний м’ясний рулет з начинкою, рецепти для духовки

Смачний м’ясний рулет з начинкою, рецепти для духовки

Час приготування: 1 годину 20 хв Порцій: 4 М’ясний фарш-це універсальний інгредієнт, який у досить короткий час дозволяє приготувати різноманітні страви на будь-який смак для всієї родини, у нас великим… Читати далі »

Як приготувати соковиту курячу грудку з лимонним соусом

Як приготувати соковиту курячу грудку з лимонним соусом

Час приготування: 30 хв. Порцій: 2 Відомо, що куряча грудка це дієтичний і корисний продукт, але іноді виходить сухуватою, тому хочу поділитися рецептом, як приготувати курячу грудку швидко, просто і… Читати далі »

Шоколадний бісквітний торт рецепт на червоному вині

Шоколадний бісквітний торт рецепт на червоному вині

Час приготування: 50 хв. Порцій: 6 Після свят почалася нова робоча тиждень і так вийшло, що я відкрию її незвичайним десертом, точніше незвичайним буде інгредієнт у складі випічки. Шоколадний торт… Читати далі »

Бісквіт для торта по-італійськи

Бісквіт для торта по-італійськи

Час приготування: 1 годину Порцій: 8 Найпопулярніший бісквіт для торта, використовуваний в Італії називається «Пан ді Спанья» (в перекладі іспанська хліб), правильно приготований він виходить особливо легким і повітряним. Незважаючи… Читати далі »

Ароматна овочева запіканка

Ароматна овочева запіканка

Час приготування: 1 година 30 хв. Порцій: 4 Овочева запіканка хороша у будь-який час року, приготована за цим рецептом навіть взимку, коли овочі не володіють особливим смаком і запахом, результат… Читати далі »

Суп із сочевиці з сухариками, класичний рецепт італійської кухні

Суп із сочевиці з сухариками, класичний рецепт італійської кухні

Час приготування: 1 годину Порцій: 4 З настанням холодів на нашому столі все частіше з’являються перші страви у вигляді супів з бобових і різноманітні різотто. Адже і те й інше… Читати далі »

Рулет з омлету з сиром і шинкою

Рулет з омлету з сиром і шинкою

Час приготування: 40 хв. Порцій: 3 Іноді буває, що потрібно терміново приготувати що-небудь просте і швидке з продуктів, які є під рукою, але це все одно не привід відмовлятися від… Читати далі »

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.