Італійський салат з вершково-часниковою заправкою

Незвичайний і екзотичний салат, родом і Італії. Саме завдяки італійської батьківщині, на перший погляд, найпростіший салат з інгредієнтів, придбав свою родзинку і надзвичайно привабливий смак! З закускою ми визначилися, ну а до чаю рекомендую подати кош тілі, інші не менш екзотичне страви ви знайдете на сайті exoticpovar.ru

Для виготовлення заправки вам знадобляться наступні компоненти:

пара хороших зубців часнику, склянка олії оливи, 1/3 склянки червоного винного оцту, один жовток, чайна ложечка цукрового піску, трохи діжонської гірчиці, стільки ж солі і чорного перцю.

А ось для створення салату вам знадобиться:

250гр нарізаною курячої грудки попередньо звареної,

близько 8 шматочків обсмаженого і подрібненого бекону,

100гр нарізаного салямі, пара нарубаних великих томатів,

2 великих нарізаних головки салату ромен.

Також вам знадобиться середня червона цибулина, яку потрібно не тільки порізати, але і замочити на кілька хвилин в прохолодній воді,

стакан консервованого нуту, з якого заздалегідь потрібно злити зайву воду,

100гр натертої моцарели і 25гр подрібненого таким же чином пармезану.

Не варто забувати про солі і про чорному перці, які необхідно додати за смаком.

Отже, приступимо до приготування.

Щоб приготувати цю приголомшливу заправку потрібно змішати всі інгредієнти за допомогою блендера протягом однієї хвилини.

Складові салату необхідно нарізати і змішати їх у великій тарілці.

Обов’язково посоліть і поперчіть інгредієнти, а потім перемішайте їх.

Після того як інгредієнти змішані додайте необхідну кількість заправки і знову ретельно перемішайте. Приємного апетиту.

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.