List/Grid Консервація Subscribe RSS feed of category Консервація

Полуничний курд рецепт приготування смачного крему

Полуничний курд рецепт приготування смачного крему

— полуниця — 300 грам; — лимонний сік — 50 грам; — цукор — 1 склянку; — вершкове масло — 100 грам; — яйця — 5 шт. Рецепт приготування полуничного… Читати далі »

Домашній пломбір з шоколадом

Домашній пломбір з шоколадом

— вершки 35% жирності (з) — 200 грам; — курячі яйця великі — 2 штуки; — цукор пісок (або цукрова пудра) — 6 чайних ложок (по 3 на кожну порцію);… Читати далі »

Десерт з полуниці з сиром і шоколадом

Десерт з полуниці з сиром і шоколадом

— полуниця — 200 г; — молочний шоколад — 50 г; — сир — 100 г; — вершки — 50 г; — щіпка кориці; — цукор — 50 г; —… Читати далі »

Ванільний крем, рецепт приготування з фото

Ванільний крем, рецепт приготування з фото

— домашнє молоко — 0,5 літра; — цукор білий — 3 столові ложки; — курячі яйця — 2 штуки; — яєчний жовток — 2 штуки; — ванільний цукор — 2… Читати далі »

Солодка ковбаска

Солодка ковбаска

Дитинство — благословенна пора: крізь рожеві окуляри безтурботності і безпосередності яблука бачаться самими соковитими, вишні — чорними, небо — чисте, а люди — всі як один добрими та гарними. Час… Читати далі »

Заварний крем рецепт приготування з фото

Заварний крем рецепт приготування з фото

Як приготувати крем всіма улюбленого торта «Наполеона», напевно, це самий частий запит в пошукових системах інтернету. Адже частенько хочеться побалувати своїх близьких цим ласощами, але не завжди хочеться йти в… Читати далі »

Фруктовий їжачок. Фруктовий десерт на

Фруктовий їжачок. Фруктовий десерт на

— виноград — 200г.; — апельсин (або мандарин) — 1шт.; — ківі — 1шт.; — яблуко — 2 шт.; — груша (велика) — 1 шт.; — гранат — 1 шт.;… Читати далі »

Ягідне масло

Ягідне масло

— вершкове масло — 200 г; — чорниця свіжа — 50 — 70 г; — малина свіжа — 50 — 70 р. Рецепт приготування ягідного масла: Ягідки промити від сміття… Читати далі »

Полуничний пиріг з лаваша

Полуничний пиріг з лаваша

— сметана — 150г; — сир — 200 грам; — полуниця — 300 грам; — цукор — 150 грам; — яйце — 1шт.; — лаваш тонкий — 2 штуки. Рецепт… Читати далі »

Ягідне желе

Ягідне желе

Ягоди поставивши на 1 годину в тепле місце для розморожування. Потім висипати їх у каструлю, залити гарячою водою і довести до кипіння. Після дати компоту настоятися приблизно 40 хвилин. Якщо… Читати далі »

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.