- Час приготування 10 хв
- Складність приготування Легко
- Кількість порцій 4
Лимон і кріп чудово відтіняють насичений смак лосося.
Інгредієнти
-
4
шматки лосося
-
2
ч. л.лимонного перцю
-
2
лимона — зняти цедру і вичавити сік
-
1
стаканпанірувальних сухарів
-
1
ч. л.сушеного кропу
-
2
ст. л.вершкового масла
Інструкція
-
1
Розігрійте духовку до 220 С.
-
2
В невелику тарілку викладіть панірувальні сухарі.
-
3
Змастіть форму для випічки 23 х 33 див.
-
4
Розтопіть масло в сковороді на середньому вогні. Додайте лимонний сік, збийте вінчиком.
-
5
Зніміть сковороду з вогню, дайте маслу охолонути 5 хвилин.
-
6
Обваляйте лосося в лимонному маслі з усіх боків, посипте кожне філе лимонним перцем і сухим кропом.
-
7
Потім обваляйте в сухарях. Додайте у формі для випічки. Посипте цедрою. Трохи збризніть оливковою олією.
-
8
Помістіть в розігріту духовку не закриваючи кришкою. Випікайте 10-12 хвилин.
-
9
Подавайте на стіл відразу.