М’ясні пальчики з корнішонами

М’ясні страви завжди були і є одними з найбільш смачних страв,
які можна приготувати в домашніх
умовах. Дуже давно, коли мені було років 7, мої тато з мамою готували смачні
м’ясні пальчики. Як згадаю, яка то була смакота, так і хочеться знову
повернутися в той час мого щасливого дитинства.

Зараз я вирішила поділитися з вами цим чудовим
рецептом, але, як і завжди я трохи поекспериментувала і урізноманітнила
рецепт. І скажу, що вийшло, не менш смачніше, ніж раніше.

М’ясні пальчики можна готувати на будь-які свята. На 14
лютого – День закоханих ви зможете здивувати свою другу половинку приємним
вечерею. На дні народження всі гості
залишаться задоволені, а головне ще й ситі.

Рецепт приготування м’ясних пальчиків

Для приготування м’ясних пальчиків з солоними (корнішонами) огірками я використала наступні
інгредієнти:

— свиняче м’ясо, яке краще всього підходить для цієї мети

— перець чорний мелений

— сіль

— огірки мариновані (корнішони)

— часник

Готувати м’ясні пальчики
найкраще зі свинячого м’яса з жирком, так як шматочки, в яких був жирок,
вийшли набагато соковитою, а, отже, і смачніше.

Для початку я підготувала свиняче
м’ясо промивши його під проточною водою і нарізавши тоненькими довгастими
шматочками.

Після відбила всі нарізані
шматочки.

Свинячі пальчики я начиняла чорним
меленим перцем, маринованими огірками і часником.

Часник пропустила через
чеснокодавку, на 600 грам мені знадобилася головка часнику.

Отбивное м’ясо посолила і поперчила
за смаком.

Посипала часником свиняче м’ясо.

Далі почала завертати огірки
отбивное м’ясо.

Після цього я обмотала нитками все
пальчики, щоб все найсмачніше при запіканні не витікало.

Пальчики я запікала в пакеті для
запікання, попередньо додавши шматочок вершкового масла, так як мені захотілося
їх зробити ніжними і соковитими.

Запікати м’ясні пальчики слід в
заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовій шафі протягом 1 години 20 хвилин.

Як тільки пальчики приготувалися,
я вийняла їх на тарілку.

Зняла нитки.

І залишила їх остуджуватися, тому
як огірочки в цій закусці краще всього їсти охолодженими.

Так виглядають м’ясні пальчики в
розрізаному вигляді.

Ось таке от м’ясне блюдо у мене
вийшло, відразу згадалося дитинство.

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.