Печиво хвилинка

— 2 шт. плавленого сирка.

— 200 гр. маргарину;

— 100 гр. цукру;

— 1 склянка борошна.

Рецепт приготування Печива хвилинка:

Щоб приготувати таке печиво у вас повинні бути під рукою плавлені сирки вищої якості (не варто вживати в їжу продукт сирний плавлений) і маргарин або масло. Так як їх потрібно натерти, то масло і сир необхідно заховати в морозилку мінімум на пів годинки.

Заморожений сирок натерти на дрібній тертці.

До нього натріть маргарин.

Додайте до них цукор і борошно.

Добре выместите тісто. Якщо вам не вистачило 1 склянку борошна, то додайте борошно потроху і вимішуйте тісто, воно не повинно прилипати до рук.

Розкачайте тісто не дуже тонко. Хоча якщо ви любите хрустке печиво, то розкочуйте його тонко.

Формочками для печива або простими склянками зробіть печенюшки. Викладіть їх на пергаментний папір і запікайте 7-10 хвилин при температурі 180 градусів.

Готове печиво можна присипати кунжутом, цукровою пудрою. Приємного апетиту.

Автор рецепта «печиво хвилинка» Агеєва Марія

 

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.