Пиріг з полуницею, смачна випічка без молока, без яєць і без олії

Час приготування: 45 хв Порцій: 6

Бісквітний пиріг з полуницею — прекрасний рецепт для відкриття полуничного сезону, ароматна і м’яка випічка без молока, без яєць і без вершкового масла!

Всього кілька хвилин на приготування і практично мінімум інгредієнтів, крім того такий пиріг може дозволити собі не тільки вегетаріанець, але і веган! А по калорійності це абсолютна альтернатива печінкою зі згущеним молоком, дуже смачного, але досить живильному.

Цей рецепт пирога з полуницею я відкрила для себе нещодавно і вже кілька разів його пекла, цілком можливо, що полуницю можна замінити іншими фруктами і ягодами, але це все ще належить спробувати, по мірі дозрівання.

Наведена доза розрахована на форму діаметром 22 максимум 24 см,

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.