Риба з картоплею, запечені в духовці, рецепт з фото

Час приготування: 45 хв Порцій: 4

Риба в духовці з картоплею — друге класичне блюдо, ситне, просте в приготуванні і, до того ж, ефектне при подачі, яке не потребує великих фінансових витрат. Менш приємною частиною буде чистка риби, звичайно, цього можна уникнути, якщо купити вже готове філе, але це справа смаку.

Цей рецепт приготування мені подобається тим, що страва готується досить швидко, м’якоть риби виходить м’якою і соковитою, а картопляна скоринка — хрусткою. На відміну від класичного гратена, я б сказала, що цей варіант більш смачний і «яскравий», підійде не тільки для звичайного обіду, але і на святковий стіл.

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.