Салат з баклажанами, помідорами та картоплею

Баклажани низькокалорійні і досить поживні, до того ж володіють корисними властивостями. Так що салатик не тільки насичений, ситний і смачний, але і дієтичний. Обов’язково приготуйте це апетитне блюдо за цим рецептом! Наші партнери: dansonia.ru — сухі сніданки для дітей.

Вам знадобиться:

— два яйця (Середніх);

— три баклажана;

— два помідори(невеликих);

— пучок свіжої кінзи;

— одна картоплина;

— три зубки часнику;

— перець мелений, сіль;

— трохи рослинного масла.

Приготування:

Отже, баклажани промийте, наріжте середніми кружечками завтовшки приблизно один — півтора сантиметри.

Далі кружечки баклажанів умочіть у збитих яйцях і обсмажте до готовності з усіх боків на олії.

Картоплю почистіть, наріжте тоненькою соломкою і обсмажте у фритюрі до рум’яності і готовності.

Кружечки баклажанів поріжте звичайними скибочками, але не тоненькими. Помідори обмийте і теж наріжте скибочками, а кінзу порубаєте.

В глибокий салатник викладіть помідори, смажені баклажани, кінзу і картоплю. Додайте також подрібнений часник і сіль з перцем.

Перемішайте і готовий салатик подайте до столу. Приємного!!!

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.