Салат з капусти в поєднанні з гарбузовим насінням

Цей літній салатик з капусти заправляється домашнім майонезом, тому люди, які ведуть здоровий спосіб життя, можуть поласувати цією стравою.

Інгредієнти для салату:

250 гр. молодої капусти

Жменя гарбузового насіння

2-3 ст. л. домашнього майонезу

4 шт. яйця

2-3 ст. л. сухарів

Олія (для смаження)

Зелена цибуля

Петрушка

Сіль, перець

Приготування салату з капусти покроково

  1. Відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки кладемо в формочки з панірувальними сухарями по одному. Зверху присипаємо сухарями і ставимо в холодильник на 2 години.
  2. Збиваємо білки, додаємо рубану зелень петрушки, солимо, перчимо і печемо з цієї маси млинець. Остудивши його, нарізаємо смугами.
  3. Жовтки смажимо на олії близько хвилини і обережно перекладаємо на паперовий рушник.
  4. Нарізаємо тонко капусту з зеленим цибулею, солимо, перчимо, додаємо білки, насіння і майонез, отриману масу перемішуємо і кладемо на блюдо. Зверху акуратно викладаємо жовтки і робимо на них надрізи.

    Пригощайтеся ситним та смачним салатом!

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.