Салат з морської капусти з ковбасою

Салат з морської капусти та ковбаси.Прекрасний салат з морської капусти,безсумнівно порадує ваших гостей своєю ніжністю і неповторним поєднанням смаків.Цікавий і простий салатик,підійде як для свята,так і для домашнього вечері.

Інгредієнти:

  1. Морська капуста-200 г
  2. Ковбаса(варена,без сала)-150 р
  3. Картопля-3 шт
  4. Плавлений сир-1 шт
  5. Яйця(курячі)-2 шт
  6. Часник-2 зубчики невеликих
  7. Цибуля ріпчаста(середній)-1 шт
  8. Майонез
  9. сіль,перець
  10. Зелень

Приготування:

  • Картопля вимити,відварити в мундирі до готовності(головне не переварити,картопля не повинен розсипатися).
  • Картоплю очистити,нарізати кубиками.
  • Відварити круто яйця і також нарізати кубиками.
  • Цибуля очистити від шкірки і нарізати півкільцями.
  • Ковбасу нарізати невеликими кубиками.
  • Натерти на крупній(або середньої) тертці плавлений сир.
  • Часник пропустити через часникодавку,або дуже дрібно порізати.
  • Дрібно порізати морську капусту.
  • Готові інгредієнти змішати,посолити,поперчити,заправити майонезом і ще раз перемішати.
  • За бажанням прикрасити зеленню.

Салат з морської капусти з ковбасою готовий!

Приємного апетиту!

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.