Рецепт салату з м’ясом, буряком та чорносливом. Оригінальний салатик з яскравим поєднання м’яса, овочів і граната. Стане чудовою прикрасою вашого святкового столу і здивує ваших гостей ніжністю, вишуканим смаком і неповторністю.
Інгредієнти:
- М’ясо (телятина або свинина) — 200 г
- Буряк — 1 шт (середня)
- Волоські горіхи — 5 шт
- Картопля — 2 шт (середніх розмірів)
- Чорнослив 120 г
- Гранат (без кісточок) — половинка
- Майонез
Приготування:
- М’ясо відварити в підсоленій воді або з приправами, дрібно нарізати.
- Буряк відварити в шкірці, очистити, натерти на крупній тертці.
- Волоські горішки трохи підсушити на сковорідці, крупно нарізати.
- Відварити картоплю, нарізати кубиками.
- Чорнослив дрібно нарізати.
- Укласти інгредієнти шарами, з допомогою кулінарного кільця, змащуючи кожен майонезом:
- 1 шар — м’ясо.
- 2 шар — волоські горіхи.
- 3 шар — буряк.
- 4 шар — картопля.
- 5 шар — чорнослив.
- Зверху посипати зернами граната.
- При бажанні можна поміняти шари місцями.
Салат з м’ясом, буряком та чорносливом готовий!
Приємного апетиту!