Салат з м’ясом, буряком та чорносливом

Рецепт салату з м’ясом, буряком та чорносливом. Оригінальний салатик з яскравим поєднання м’яса, овочів і граната. Стане чудовою прикрасою вашого святкового столу і здивує ваших гостей ніжністю, вишуканим смаком і неповторністю.

Інгредієнти:

  1. М’ясо (телятина або свинина) — 200 г
  2. Буряк — 1 шт (середня)
  3. Волоські горіхи — 5 шт
  4. Картопля — 2 шт (середніх розмірів)
  5. Чорнослив 120 г
  6. Гранат (без кісточок) — половинка
  7. Майонез

Приготування:

  • М’ясо відварити в підсоленій воді або з приправами, дрібно нарізати.
  • Буряк відварити в шкірці, очистити, натерти на крупній тертці.
  • Волоські горішки трохи підсушити на сковорідці, крупно нарізати.
  • Відварити картоплю, нарізати кубиками.
  • Чорнослив дрібно нарізати.
  • Укласти інгредієнти шарами, з допомогою кулінарного кільця, змащуючи кожен майонезом:
  • 1 шар — м’ясо.
  • 2 шар — волоські горіхи.
  • 3 шар — буряк.
  • 4 шар — картопля.
  • 5 шар — чорнослив.
  • Зверху посипати зернами граната.
  • При бажанні можна поміняти шари місцями.

Салат з м’ясом, буряком та чорносливом готовий!

Приємного апетиту!

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.