Шоколадний бісквіт з арахісовим маслом

  • Час приготування 30 хв
  • Складність приготування Легко
  • Кількість порцій 10
  • Простий і смачний десерт, що поєднує в собі два класичних смаку — горіховий і шоколадний.

    Інгредієнти

  • 30о
    мл

    арахісового масла

  • 1
    банку

    збитих вершків

  • 1

    готова заготівля з тіста

  • 3

    склянки молока

  • 1

    упаковка сухого шоколадного пудингу

  • 1

    упаковка сухого ванільного пудингу

  • 1

    упаковка бісквітів (400 г)

  • Інструкція

  • 1

    Спечіть заготовку з тіста, охолодіть і розріжте на невеликі кубики.

  • 2

    Сухі заготовки для пудингів висипте в окремі миски, в кожну з них влийте по півсклянки молока, збийте. У ванільний пудинг додайте арахісове масло, перемішайте і в кожну миску додайте по півсклянки збитих вершків.

  • 3

    Викладіть у форму половину кубиків основи, покрийте шаром шоколадного пудингу, половиною залишилися збитих вершків.

  • 4

    Викладіть другий шар кубиків, зверху покрийте їх шаром ванільного пудингу і залишилися збитими вершками.

  • 5

    Прикрасьте блюдо шоколадними чіпсами і подавайте охолодженим.

  • © 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.