Сирні рогалики

Для тіста:

— сир — 100 грам;

— масло вершкове — 100 грам;

— цукор — 150 грам;

— борошно — 150 грам;

— жовток — 1шт.;

— сіль — щіпка.

Для начинки:

— цукор — 2 столових ложки;

— кориця мелена — 1 чайна ложка.

Рецепт приготування сирних рогаликів:

Змішайте борошно з цукром.

Масло ля цього тесту повинно бути добре охолоджене. Краще, щоб воно полежало в морозилці. Холодне масло поріжте на шматки додайте до борошна і цукру. Відразу додайте сир, попередньо розім’явши його виделкою.

Добре розімніть тісто руками, щоб вийшла сирна крихта.

Додайте один жовток і выместите круте тісто. Надішліть тісто в холодильник на 20 хвилин.

За цей час підготуйте дошку на якій будете розкачувати тісто. Остигле тісто розділіть на 4 частини. Розкачайте одну частину в тонкий коло.

Змішайте цукор з корицею. Присипте ними тісто.

Розріжте тісто на трикутники. З одного кола можна зробити 4 і більше рогаликів. Дивлячись який розмір ви хочете отримає.

Скрутіть тісто починаючи з широкого краю. Виходить рогалик.

Викладіть рогалики на деко, застелений пекарської папером. Випікайте протягом 30 хвилин при температурі 200 градусів. Рогалики повинні підрум’янитися, і стати щільними.

Готовим рогаликам дайте час охолонути, а потім знімайте з дека.

Приємного апетиту.

Автор рецепта Сирні рогалики» miracle

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.