Сирний рулет з вареним згущеним молоком і волоськими горішками

— масло вершкове — 100 грам:

— цукор — 100 грам;

— яйце — 2 шт.:

— борошно для кондитерських виробів — 180 грамів;

— розпушувач — 5 грам;

— сирна маса з родзинками — 200 грам;

— ваніль.

Начинка:

— згущене молоко;

— волоські горіхи.

Рецепт приготування Сирного рулету з вареним згущеним молоком і волоськими горіхами:

Перед тим як почати приготування тіста, включимо духовку, нехай духовка нагріється до потрібної температури. І ще потрібно поставити варити згущене молоко. Якщо вам не дуже хочеться варити згущене молоко, можна купити вже варену, але не забувайте читати її складу. І пам’ятайте найсмачніше це те, що ви робите самі, а головне-з любов’ю.

У миску викладаємо м’яке вершкове масло.

Додаємо цукор і ванильку.

Збиваємо з допомогою міксера або кухонного комбайна. Збиваємо акуратно до утворення однорідної маси, в якій цукор повністю розчиниться.

Додаємо яйця. Перемішуємо.

Додаємо сирну масу або сир.

Розпушувач додаємо в борошно і перемішуємо. Додаємо в тісто борошно з розпушувачем. Тісто виходить не дуже густе. На вигляд тісто м’яке і ніжне.

Форму для рулетів або батона змащуємо маслом. На дно форми кладемо сирне тісто. На середину форму по всій довжині викладаємо варене згущене молоко і зверху посипаємо подрібненими волоськими горіхами

Зверху начинку викладаємо залишилися тісто.

Як добре, що духовка вже нагрілася. Рулет ставимо в духовку на півгодини. Коли сирний рулет з вареним згущеним молоком і волоськими горішками зарум’яниться, відкриваємо духовку і перевіряємо на готовність за допомогою зубочистки.

Готовий рулет посипаємо просіяного цукровою пудрою. Рулет нарізаємо на порційні шматки. До рулету заварюємо ароматний чай і подаємо до столу.

Приємного чаювання!

Автор рецепта «Сирний рулет з вареним згущеним молоком і волоськими горішками» Таня Работягова

 

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.