Смачна риба з пряними травами в духовці під сіллю

Час приготування: 40 хв Порцій: 2

Думаю, що багато хто зі мною погодяться, що риба в духовці це смачно, просто і корисно, я часто готую її під хлібною скоринкою, або просто з картоплею, але цей рецепт приготування побиває всі рекорди! Досить буде просто випатрати рибу, а луску можна залишити.

Крім того, у нас гарантовано вийде легке, ароматне і дієтичне друге страву з риби — цілком підходить навіть для романтичної вечері, воно просто незрівнянно з келихом легкого білого вина! А щоб все це стало реальністю скористаємося звичайною сіллю.

Кухонна сіль є одним з найстаріших і здорових методів приготування їжі, насправді, він не вимагає використання додаткових жирів, таких як рослинна олія, вершкове масло і жири в цілому, під час приготування.

Риба з травами соляної кірки буде готуватися, використовуючи власний жир і пар її природної вологи, зберігаючи недоторканими смак, легкість і м’якість. А тепер докладніше про те, як приготувати смачну рибу в духовці.

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.