Смачний і ситний суп з перловкою і грибами

Час приготування: 1 год 20 хв Порцій: 4

Я ніколи не була особливим любителькою перлової крупи, та й взагалі, будь-які перші страви не були в списку моїх уподобань, ставлення до них я радикально змінила коли спробувала італійські супи. Як правило, це або пюре, як наприклад, суп з гарбузом і імбиром, або просто густі по консистенції як мій улюблений тірольський суп.

Але виявилося, що і з перлової крупи виходять абсолютно чудові перші страви, а суп з перловкою і грибами тому яскравий доказ, рецепт приготування дуже простий, а виходить смачно і ситно, незважаючи на те, що страва повністю вегетаріанське і навіть веганську!

Щоб спростити приготування супу з перловки, крупу варто попередньо замочити, тоді проблем при варінні не виникне і все звариться у встановлені терміни. Можна її залишити в холодній воді на всю ніч або хоча б на 2-3 години. Можна також скористатися скороваркой і тоді час приготування скоротиться до двадцяти хвилин або близько того.

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.