Смачний рецепт тюфтельок з підливою

Час приготування: 50 хв Порцій: 4

Тефтелі, як і котлети, можуть стати справжньою паличкою-виручалочкою коли потрібно приготувати швидко, ситно і смачно. Однак, котлетки часом страждають тим, що виходять сухуваті. Звичайно, їх можна подати з яким-небудь соусом, але це все одно не зовсім те.

Ось коли м’ясо полежить в соусі, покипить, стане м’яким і соковитим мммм…як смачно! А якщо потім ще підлива залишається, то для неї теж знайдеться застосування!

Для такого випадку у мене є рецепт тюфтельок з підливою, точніше з помідорно-грибною підливою.Гриби, в даному випадку , річ абсолютно добровільна! Тобто, якщо вам подобаються гриби — сміливо кладіть, якщо ні, то робіть без них.

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.