Стручкова квасоля смачний рецепт з картоплею і помідорками

Час приготування: 50 хв Порцій: 4


Стручкова квасоля відносно недавно з’явилася в нашому раціоні і на прилавках вітчизняних магазинів, рецепт, яким я хочу з вами поділитися мені дала моя подруга.

Точніше, я спробувала у неї в гостях це блюдо і мені дуже сподобалося, тоді вона мені розповіла як приготувати смачно і без заморочок стручкову квасолю на друге. Адже це дуже корисна рослина з високим вмістом легкозасвоюваного білка і вітамінів і було б зовсім непогано включати його як можна частіше в раціон.

Крім того, вона чудово поєднується з м’ясом і може послужити відмінним гарніром до основної страви, а може також виступити» в компанії з іншими овочами в якості основного блюда для легкої вечері або для вегетаріанців, а також у дні посту. Саме до цієї категорії можна віднести цей рецепт.

© 2015 Кулінарні рецепти. Всі права захищені.